Onze diensten

Wij realiseren uw tuinproject van A tot Z

01/zwembaden

Wie droomt er niet van een frisse duik in zijn eigen zwembad? Wij plaatsen polyester zwembaden in alle RAL-kleuren, vormen en afmetingen, op maat van uw huis en perfect geïntegreerd in uw tuinproject.

We realiseren uw zwembad-project van A tot Z: de realisatie van alle grondwerken, het plaatsen en waterdicht maken van de constructie, het voorzien van warmtebronnen, het vullen van het zwembad… tot de afwerking met een terras naar keuze, een poolhouse of sauna. Alles tot in de puntjes afgewerkt!

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam moet je dus bij ons zijn. Onze zwembaden zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en energiezuinig. Door het gebruik van zonnecollectoren denken we zowel aan het milieu als aan uw portemonnee. Proper en gezond water is met wat zorg en de aankoop van de juiste kwaliteitsvolle onderhoudsproducten een koud kunstje.

02/zwemvijvers

Een zwemvijver biedt het beste van twee werelden: waterpret in de zomer en doorheen het jaar een mooie, natuurlijke en onderhoudsvriendelijke parel in uw tuin. Plezier gegarandeerd voor het ganse jaar.

Zwemvijvers vormen als het ware het natuurlijke alternatief voor het klassieke zwembad. Ze zijn een perfect uitgebalanceerd evenwicht tussen fauna en flora. U zwemt chloorvrij in uw tuin, tussen planten en dieren. Wij leveren op vraag vissen en waterplanten uit onze eigen kwekerij.

Ons vakmanschap garandeert een onderbouwd advies over een ontwerp-op-maat tot een complete afwerking, steunend op jarenlange ervaring in de aanleg van zwemvijvers. Bovendien zijn zwemvijvers een goedkoper alternatief dan de aanleg van een zwembad.

We verenigen de vereiste grondwerken met de beste vijvertechnieken en -materialen en kunnen tevens voorzien in aansluitende terrassen en gewenste filtersystemen en beplantingen. Indien gewenst kunnen de zwemvijvers ook verwarmd worden.

03/vijvers

Vijvers zijn er in alle vormen, afmetingen en diepten. Sommige vijverliefhebbers verkiezen overwegend vissen (bv. koi), terwijl anderen vooral oog hebben voor de beplantingen (bv. lelie). We laten de keuze aan u om het evenwicht hiertussen te bepalen. Het ontwerp voor uw vijver wordt vooraf besproken en uitgetekend.

We gaan steeds stap per stap na welke droomvijver u voor ogen hebt. We geven advies en onze visie op het vijvergebeuren, zodat u vertrekkende van uw plannen of voorbeelden uit verschillende alternatieven kunt kiezen. Voor elke vijver gelden specifieke eisen voor ontwerp en gebruikte materialen. Het technische aspect wordt vanuit alle ooghoeken bekeken. Zowel de graafwerken, drainages, de metselwerken, het polyesteren als de afwerking (oeverbedekking, vissen, waterplanten) nemen we voor onze rekening (zie fotogalerij).

Wenst u zelf een vijver aan te leggen, dan kunt u hiervoor tevens bij ons terecht voor kwaliteitsvolle en duurzame (onderhouds)producten en vijvermaterialen.

INTERESSE? WE WILLEN GRAAG MET U SAMENWERKEN!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. Wij helpen u
graag verder met al uw vragen.

loader
Top